Ny annonse

Velkommen til vår hjemmeside

Huskelappen er en gratisavis som leveres til samtlige husstander i Hamar, Ringsaker, Løten og Stange.
Vi kommer ut til 40.000 husstander med 17 utgaver i året. Avisen ble startet i 1971, og markerte i 2011 sitt 40-årsjubileum. Vi tror vi er landets eldste gratisavis, og folk venter på oss og gleder seg over hver utgave. Vi tar forretningsannonser i alle farger, og vi hadde ikke klart å holde på i så mange år hvis ikke de næringsdrivende var fornøyde med responsen på sine annonser. Som privatperson kan du sette inn annonser vedr. kjøp og salg, bytting, arbeide osv.
Vi har mellom 800 og 1000 slike annonser i hver utgave. Ved siden av privatannonser er Huskelappen også kjent for de mange og varierte artikler, både om mellommenneskelige forhold og hyggelige emner. Vi har også mange visdomsord og annonser fra foreninger vedr. møter og tilstelninger osv. Målsetningen er at du skal bli glad av å lese Huskelappen. Nå kan du i tillegg få lagt annonsen din ut på nettet! Klikk på sett inn annonse for å sette inn dine annonser på våre nettsider.
Annonsene kommer deretter automatisk med i vår neste avisutgave (se Utgivelsesplan)

Etter 60 dager slettes annonsen fra nettet, men du kan selv, når som helst gå inn og slette eller endre den via din konto.

Vil du bare ha annonsen din inn i papirutgaven vår, kan du enten sende den inn til oss som brevpost (A-porto) eller levere den i postsprekken vår i Seminargata 15 på Hamar. (Se slipp bakerst i papiravisen). Husk avsenders navn og adresse.

Priser forretningsannonser

Våre priser ligger betydelig lavere enn i lokalpressen.


Spesialpriser på 1/1, ½ og ¼ sides annonser. Kontakt oss for tilbud.

Priser modulannonser (faste størrelser). Minste modul er 46 mm bred og 34 mm høy.

  • Pris pr. modul på vanlig annonseside kr. 900,-
  • Pris pr. modul på side 1 kr. 1700,-
  • Pris pr. modul side 3 kr. 1150,-

Prisene inkluderer farger. Mva kommer i tillegg.

Vi lager gjerne annonsen din kostnadsfritt etter ditt ønske og behov. Dette inkluderer eventuelle fotograferinger, skanninger og korrekturer.

Privatannonser :

Disse kan sendes ved å klikke på ''Sett inn annonse'' eller ''logg inn''.

Annonsen legges ut på nettsiden samme dag som den kommer i Huskelappen, og ligger på nettsiden i 60 dager.
Privatannonser kan også sendes via posten til adressen nedenfor (må betale Postens porto), men blir da bare med i avisutgaven og ligger på den bladbare utgaven.

 

Adresse :
Huskelappen AS
Postboks 220
2302 Hamar